Voedingsadvies

Je wilt gezonder eten, maar je weet niet hoe? Heb je last van diverse lichamelijke klachten waar je maar niet vanaf komt? Ben je verdwaald in de wir-war van informatie die online beschikbaar is? Of wil je het helemaal goed aanpakken en je voedingspatroon flink onderhanden nemen? Alles is mogelijk! Daarom hieronder een aantal van de mogelijkheden. Staat er niet helemaal bij wat je zoekt? Let me know en we kijken samen naar jouw behoefte. 

simple
€39,-

 

Je bent al goed op weg moet je voedingspatroon, maar zou het graag nog wat willen tweaken of checken of wat je doet, ook werkt voor je lichaam? 

Je houdt 3 dagen je voedingsdagboek bij en stuurt deze naar mij op. Ik maak een korte analyse en geef jou de tips en tricks die je nodig hebt om jouw voedingspatroon te optimaliseren voor een nog gezonder eetpatroon.  

Advanced
€145,-

 

Je bent steeds vermoeid, hebt last van die bekende middag-dip,  een hoofdpijn die maar niet weggaat, een onzuivere huid of last van andere lichte lichamelijke klachten?

Je houdt minimaal een week lang een voedingsdagboek bij. We zien elkaar 3 à 4 keer (afhankelijk van jouw vraag) en tijdens deze meetings, neem ik jou stap voor stap mee in het advies dat ik je zal geven. We zullen samen in jouw keuken een maaltijd bereiden zodat je hier ervaring mee krijgt in je eigen keuken met je eigen spullen. Je krijgt van mij tevens een aantal recepten om vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.  

SUper
€295,-

 

Je wilt je eetpatroon drastisch omgooien. Verandering heeft tijd nodig en daarom biedt ik ook de mogelijkheid om jou 3 maanden te supporten. Samen gaan we er voor zorgen dat jij een nieuwe leefstijl om het gebied van voeding jezelf eigen maakt. Ik analyseer je voedingsdagboek, geef je stap voor stap advies en we gaan samen meerdere keren de keuken in om de adviezen in de praktijk te brengen.   

advanced

Je hebt wat lichamelijke klachten en/of je wilt graag een uitgebreider advies op je eetpatroon? 

In 3 à 4 sessies geef ik advies wat op jouw persoonlijke behoefte is afgestemd.
€ 145,- 

Read more…

Super

 Aan de hand van een uitgebreide analyse krijg je een op maat gemaakt advies en gaan we het samen ook in de praktijk brengen. 

3 maanden begeleiding
Voor €295,-

Read more…

Contact