Oh Happy New Year

En toen was het al weer 2 januari.. de tijd is voorbij gevlogen zoals de clichés dat ook altijd bevestigen.

Helaas ben ook ik, ondanks het normaal gezonde eetpatroon, met de feestdagen ook weer wat kilo’s gegroeid en helaas niet in spiermassa ;-).

Minder sporten en toch meer en vooral anders eten dan mijn lichaam gewend is. Ook weet ik dat ik veel meer heb gegeten dan mijn lichaam nodig heeft gehad.

Dus 1 januari was de laatste dag met processed food zoals oliebollen en heerlijke kaasjes. 2 januari is weer de dag van de gezonde en fijne keuzes. Dus 2 liter water drinken om al het onnodige weer af te voeren, geen/zo weinig mogelijk processed food en voeding die bijdraagt aan een gezonde leefstijl. Vanaf volgende week ga ik thuis ook weer met vegan weekmenu’s werken omdat we hier beiden ontzettend helder, fris en fit van worden. Hier zal ik ook wat van gaan delen ter inspiratie.

Vanmorgen ook weer begonnen met opdrukken, squaten en planken en bij elkaar was het maar 3 minuutjes! Oftewel ik merk er niets van in mijn ochtendroutine qua tijd en zet wel mijn ‘motor’ even aan. Daarnaast had ik een nieuwe gewoonte ontwikkeld om lopend naar het station te gaan waardoor ik ook aan minimaal aan 6000 stappen kom op een werkdag op kantoor. Dus vanmorgen in alle vroegte lopend de deur uit gegaan. Even bewust de frisse lucht ingeademd en dat is toch wel heel lekker hoor zo vroeg in de ochtend… Gelukkig is de sportschool ook gewoon weer open en kan ik ook weer het 2x per week kickboksen oppakken. Hatsa!

Al met al genoeg om weer fris, fit en energiek het nieuwe jaar te starten!

So happy nieuw jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *